Gå til hoved-indhold

Kør med toget

Nyt om kørsler i 2023

Sommeren går på hæld og vi nærmere os efteråret, hvor vi egentlig havde håbet på at kunne køre åbne tog igen.
Men det går ikke altid helt som man ønsker og vi må derfor nu meddele at MY veterantog ikke kommer ud og køre åbne tog her i det kommende efterår.
I juni måned fik vi både hentet B332 hjem til Hundested og afviklet 2 bestilte særtog i Jylland, begge særtog med indlånte vogne fra Veterantog Vest – hvilket vi siger stor tak for.
Under turene i Jylland kunne det konstateres at der var et forbrug på kølevandet – ved nærmere eftersyn viste det sig at vandpumperne var synderen og derfor bliv disse taget af og sendt til renovering efter MY 1126 var kommet hjem til Hundested igen – Da kølevandet alligevel var tappet af blev flere ting gennemgået og nogle rør var desværre så medtaget i enderne, at de skal laves før 1126 kører igen.
Samtidig er resten af vores vogne forsat ikke tilgængelige i Hundested – så hvis vi skal køre skal det ske med lånte vogne, hvilket kræver et kæmpe logistiks arbejde.
Vi må desværre erkende, at vores forening ikke er større end vi så ind i en kæmpe arbejdsopgave, og derfor har besluttet at kaste kræfterne i værkstedet således vi kan få 1126 køreklar og få gang i revisionen af B 332.
Vi håber at kunne vende stærkt tilbage i 2024.

MY veterantog og de frivillige.