Gå til hoved-indhold

Sponsor

Bidrag til istandsættelsen af MY 1126

Et ATC udrustet lokomotiv er i dag en forudsætning for veterantogskørsler over længere afstande. Derfor er MY 1126, som er udstyret med ATC, et meget vigtigt aktiv, dels for MY veterantogs kørsler, men også for andre klubbers kørsler. MY 1126 er det eneste lokomotiv med ATC som en dansk jernbaneklub råder over. Det er således betydningsfuldt for danske veterantogsklubber at holde MY 1126 i driftklar stand.

Det har imidlertid været meget dyrt at få MY 1126 sat i driftklar stand efter flere års hensættelse. Der er allerede ydet tilskud til istandsættelsen, men der er flere omkostningskrævende opgaver som venter. Nogle af opgaverne er mere presserende end andre, så der er brug for alt den økonomiske støtte vi kan få, både nu og på længere sigt. Ethvert bidrag modtages derfor med tak!

Bliv sponsor

Få dit firmanavn frem på et reklameskilt i toget, på hjemmesiden eller noget helt andet.

Som privat person er der mulighed for at trække bidrag fra i skat. Alternativt kan du blive medlem af MY veterantog og dermed deltage i det praktiske arbejde.

Vi modtager gerne sponsorater store som små. Sponsorater kan være i form af kontante beløb, udført arbejde, lokaler, materialer eller værktøj m.m.

Skattefradrag

Alle bidrag til MY veterantog bedes indsat på

Danske Bank registrerings nummer 1551 konto nummer 639 6879
IBAN: DK09 3000 0006 3968 79 SWIFT: DABADKKK
Dansk Jernbane-Klub, Marielundvej 35, 2730 Herlev.
Mærket: Bidrag til MY veterantog.

Bidrag indtil 16.300 kr for året 2019 kan fuld ud trækkes fra i skat. Ved indbetaling skal dit CPR nummer oplyses, hvis der skal udløses skattefradrag. Så sørger DJKs kasserer for at indberette bidraget til SKAT, så det automatisk kommer med på din selvangivelse uden at du behøver at foretage dig noget. Oplyses CPR nummeret ikke ved indbetalingen, kan der ikke opnås skattefradrag! CPR numrene gemmes ikke, så det skal oplyses ved hver indbetaling.

Kontakt MY veterantog hvis du mener du kan bidrage med noget.

Tak til tidligere bidragydere

MY veterantog vil gerne takke følgende, som har støttet og sponseret vores arbejde.

SponsorFormål
Service Shoppen ApSUdskæring af plade til vogne
Ellehammer fondenPuffer revision og nye trækkroge til MY 1126
Malberg OvesenGulvbelægning til vogne
Augustinus fondenStøtte til revision af MY 1126
Tuborg FondetIndbygning af fremmednet i MY 1126
SydbankStøtte til revision af brændoliepumper
Knud Højgaards FondStøtte til MY 1126

Vi vil naturligvis også sige tak til de mange, som på mere uformel vis har hjulpet MY veterantog på meget forskellig måde.