Billeder fra tidligere arrangementer

Haderslevbanen 150 år

2016 bød også på en kørsel til en sjældent besøgt lokalitet. Lørdag den 20. august besøgte veterantoget Haderslev by station i forbindelse med en tur til det sønderjydske, der også indebar et besøg til Sønderborg.
Foto: Henrik Sandum

Odense - Ejby

Efter gennemførsel af en tur for en modeltogsforhandler på Fyn til Ejby og retur til Odense, står passagererne i kø for at komme på besøg i førerrummet.
Foto: Henrik Sandum

Tog til Gedser - Østersøekspres Light

12. september 2015. Årets sidste tur gik til Gedser. Som noget nyt, var der lagt et antal fotostop ind på turen mellem Nykøbing Falster og Gedser.
Foto: Henrik Sandum

Besøg Cheminova og Thyborøn

22. august 2015. På årets lange tur gøres der ophold på Rønland station, mens passagererne er på virksomhedsbesøg på Cheminova.
Foto: Henrik Sandum

22. august 2015. En del af deltagerne reglementeret påklædt til besøg på Cheminova.
Foto: Cheminova

Veterantræf i Græsted

24. maj 2015. Efter afsætning af passagerer til Græsted veterantræf fortsatte toget til Gilleleje station, hvor vi parkerede toget, indtil det var tid til at køre retur. Her krydses med Lokalbanen.
Foto: Henrik Sandum

Fødselsdagssærtog fra København H til Hundested

18. oktober 2014. Personalet afventer særtogsgæster på Københavns Hovedbanegaard.
Foto: Henrik Sandum

Veterantræf i Græsted

8. juni 2014. Årets første kørsel går typisk til Græsted Veterantræf. Her krydser ældre materiel med endnu ældre materiel på Græsted station.
Foto: Henrik Sandum

Intercitytog Nyborg – Århus - Randers

23. august 2014. Årets lange tur gik til det tidligere Scandia i Randers, hvor over 100 passagerer deltog i en spændende rundvisning i de gamle haller, der har produceret en stor del af det jernbanemateriel som vi alle kender til.
Foto: Henrik Sandum

Efterårsskovtur til Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm

13. september 2014. På besøg ved Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. I et fint samarbejde med Sporvejsmuseet, der afhentede vore passagerer på Borup station. Desværre var samarbejdet med vejrguderne mindre vellykket. Det øsregnede ned under en stor del af besøget.
Foto: Henrik Sandum

Høstmarked i Andelslandsbyen

7. september 2013. Passagerer afventer videretransport fra Holbæk station til høstmarkedet i Andelslandsbyen. En rigtig flot sensommerdag med temperaturer over 20 grader.
Foto: Margit Sandum

Skattejagt ved Gribsø

29. april 2012 Vinderne af årets skattejagt ved Gribskov har det store smil fremme.
Foto: Henrik Sandum