Gå til hoved-indhold

Intercitytog til Århus

Lørdag den 6. august 2022

Du har nu en unik mulighed for at tage med på en tur med det velkendte MY lokomotiv og klassiske røde DSB InterCity vogne, når MY veterantog den 6. august fløjter afgang fra Odense, og kører mod smilets by, Aarhus. Toget afgår om morgenen, og ankommer et par timer senere til Aarhus H. Efter ca. 4 timer kører toget retur mod Odense.

Fra Aarhus H har du alle muligheder for at bevæge dig ud, og se hvad Aarhus har at byde på. Eksempelvis med den moderne sporvogn, Letbanen, som kører mellem Grenå og Odder.

Aarhus byder på et hav af oplevelser, inden for kunst og kultur, shopping og kulinariske oplevelser. Eksempelvis Bruuns Galleri, placeret på selve Aarhus hovedbanegård. Bruuns Galleri byder på mange forskellige butikker, caféer og restauranter.

I Aarhus er her også mulighed for at få stillet den historiske sult. Den Gamle By har bl a skabt en hel bydel, med udgangspunkt i år 1974, samme år hvor danske InterCitytog så dagens lys. Bydelen er en tidsrejse, hvor du kan besøge din egen, dine forældres eller dine bedsteforældres historie og træde ind i hverdagen, som den så ud i 1974. Undlad ikke at besøge den lokalt produceret F 694 i museets underjordiske udstilling.

I gåafstand fra Aarhus H ligger ARoS,  et af Nordeuropas største kunstmuseer, og et af de bedst besøgte kunstmuseer i Skandinavien. Her finder du bl a den velkendte ”Your rainbow panorama”, et spektakulært kunstværk af Olafur Eliasson.

Steno museet er det naturhistoriske og videnskabelige museum i Aarhus. På Steno Museet kan du gå på opdagelse i alt fra planter til planeter og udstillinger om natur- og lægevidenskabernes kulturhistorie.

Eksempelvis i planetariet kan du se forestillinger om galakser, planeter og andre spændende himmelfænomener. Læn dig tilbage i de bløde stole og oplev himmelrummet på nærmeste hold, mens du kommer med en tur ud i rummet.

Eller den topaktuelle udstilling om epidemier. Bliv klogere på smitteveje og de bakterier og vira, der truer os. Du kan også gennem personlige beretninger få et indblik i, hvordan sygdommene var for nogle af dem, der oplevede den på egen krop.

Steno museet er beliggende lige ved Letbanens stoppested, Universitetsparken.

VisitAarhus kan du planlægge dit besøg, og læse meget mere om hvad Aarhus har at tilbyde.

Billetprisen inkluderer ikke eventuel entré til museer mv.

Køreplan

Station Tur
Odenseafg09:20
Middelfartafg09:52
Fredericiaafg10:04
Vejleafg10:32
Horsensafg10:55
Skanderborgafg11:18
Århusank11:35
   
Station Retur
Århusafg15:22
Skanderborgank15:38
Horsensank15:56
Vejleank16:17
Fredericiaank16:34
MIddelfartank16:47
Odenseank17.20

Billetpriser

Til Århus fraVoksenBarn
Odense, retur450 DKK225 DKK
Middelfart, retur395 DKK195 DKK
Fredericia, retur350 DKK175 DKK
Vejle, retur295 DKK150 DKK
Horsens, retur250 DKK125 DKK
Skanderborg, retur195 DKK100 DKK
Enkeltbillet. Sælges kun i toget225 DKK120 DKK

Betingelser

  • Barn fra 4 til og med 11 år. Børn under 4 år gratis, hvis de ikke optager en plads.
  • Cykler og anden rejsegods medtages ikke på denne tur.
  • Billetprisen er for togturen, øvrige oplevelser er ikke inkluderet.
  • Enkeltbilletter sælges ikke i forslag

Billetsalg og betaling

Pladsreservation og billetkøb i forsalg anbefales for at være sikker på plads i toget. Pladsbillet er inkluderet i billetprisen ved billetkøb i forslag. Betaling kan foretages med Visa eller Mastercard.

Evt resterende billetter sælges i toget. I toget kan betales med MobilePay evt kontant. Dankort og kreditkort modtages ikke i toget.

Dem som ikke køber billet til toget, men tager billeder af vores tog på ruten, må meget gerne donerer et beløb på MobilePay 112852. Vores arrangementer afhænger af indtægter fra kørslerne.

Reservation og forsalg

Der kan reserveres plads og købes billetter til og med fredag den 5. august 2022 kl 18:00.

Spørgsmål i forbindelse med reservation og billetsalg sendes til billet@myveterantog.dk

Togservice

I toget vil der være salg af varme og kølige drikke samt snacks og souvenirs.

Forbehold

Ret til ændringer forbeholdes.
Check hjemmesiden inden afgang for information om eventuelle ændringer.

Information

www.myveterantog.dk for evt ændringer.
Yderligere information E-post billet@myveterantog.dk